South Shore ngirim kerugian taunan $ 748 yuta ing impairments
toto

South Shore ngirim kerugian taunan $ 748 yuta ing impairments

South Shore Holdings Ltd, pangembang The 13 Hotel (digambarke), fasilitas https://libresen.com/ Macau sing kepengin duwe kasino, nglaporake kerugian net HKD5,85 milyar (US $ 748,4 yuta) kanggo taun fiskal sing rampung ing 31 Maret 2019.

Sing mbandhingake karo mundhut net HKD1.57 milyar taun sadurunge, perusahaan ngandika ing asil unaudited diajukake ana karo Hong Kong Stock Exchange.

Perusahaan kasebut nglaporake ing laporan keuangan kanggo taun kasebut kanthi total penurunan nilai kira-kira HKD4.70 milyar babagan jumlah aset ing segmen hotel. Iki kalebu cacat meh HKD3.40 milyar ing properti hotel, lan kira-kira HKD1.04 milyar ing pembayaran sewa tanah prabayar.

Perusahaan wis dielingake saka kebejatan awal sasi iki, ngandika iku masalah accounting non-awis lan wis ora pengaruh ing aliran awis tenan.

South Shore nglaporake revenue agregat rada ndhuwur HKD9,38 milyar, munggah 38 persen saka taun sadurunge. Mayoritas revenue perusahaan kasebut saka bisnis konstruksi grup.

Perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong nglaporake penghasilan HKD4,47 yuta saka segmen hotel, panganan lan minuman. Biaya dodolan ing babagan kasebut tekan HKD504,5 yuta, ujare perusahaan kasebut.

Dagang ing saham South Shore wis dilereni soko tugas wiwit 2 Juli Trading bakal tetep dilereni soko tugas nganti kabar luwih, miturut filings sadurungé. South Shore promosi The 13 Hotel ing Macau, sing dibukak ing Agustus 2018.

Perusahaan wis ngandika arep sijine casino ing hotel , nanging pemerintah Macau sadurunge wis ngandika iku durung nampa panjalukan kanggo ijin kanggo https://covertcreeklodge.com/ nindakaken. Panggunaan kasebut mbutuhake akses menyang lisensi game siji saka enem operator Macau saiki.

Ing wulan Juni, South Shore ngumumake yen, kanthi tujuan kanggo nyuda utang, wis didol kanthi rega HKD24 yuta, 24 mobil Rolls-Royce sing dituku kanggo nggawa pelanggan sing apik saka The 13 Hotel.

Dewan South Shore ngandika ing Januari wis mlebu memorandum of understanding US $ 191 mayuta-yuta ngarahke kanggo ngurangi utang. http://188.166.215.55/ Perusahaan kasebut asring menehi tandha “ketidakpastian materi” babagan kemampuan grup kasebut kanggo nerusake operasi amarga kerugian mundhak.