Ora tech pangenalan pasuryan ing SJM Holdings casinos: CEO
toto

Ora tech pangenalan pasuryan ing SJM Holdings casinos: CEO

Operator casino Macau SJM Holdings Ltd durung nginstal teknologi pangenalan https://afghanistan-analyst.org/ rai ing properti perusahaan. Dadi ujare kepala eksekutif Ambrose So Shu Fai (digambar ing foto file).

“Kita ora duwe piranti kasebut dipasang ing papan kita,” ujare Pak So marang wartawan ing dina Jumuah.

“Mesthi wae, kita pengin nggunakake saben [potongan] teknologi dhuwur kanggo nambah efisiensi operasi,” ujare, ing komentar sing ditindakake dening penyiar umum TDM.

“Iki kudu ditindakake miturut peraturan lan hukum ing Macau,” ujare Pak So.

Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming Macau – uga dikenal kanthi singkatan DICJ ing basa Portugis – minggu kepungkur yen panggunaan teknologi pangenalan rai mbutuhake persetujuan pemerintah sadurunge bisa dikenalake kanthi operasional ing papan game ing kutha kasebut. Ing wayahe, “loro kanggo telu” operator game padha Testing teknologi kuwi ing pasar Macau, dikonfirmasi ing wektu kepala pengatur casino Macau, Paulo Martins Chan.

Regulator casino wis negesake ing statement Juni ngirim email menyang GGRAsia sing “sawetara” saka concessionaires casino Macau nggunakake teknologi pangenalan rai nang panggonan game.

Casino promotor Melco Resorts lan Hiburan Ltd wis nyatakake ing April – ing Sustainability lan Corporate Social Responsibility Report 2018 – iki “nyiapake kanggo nginstal generasi paling anyar” teknologi pangenalan rai ing panggonan ing Macau lan Manila taun.

Ing komentar ana kanggo wartawan, SJM Holdings ‘Pak Dadi uga komentar ing kasus nglibatno laporan dening media negara-didhukung Cina kang miturut omongane uwong sing Macau junket investor Suncity Group wis melu ing operasi platform game online kanggo muter njaba Macau. Suncity Group wis publicly rek https://shopdanielespinosa.com/ panyokro bowo game online, nambah sing malah yen tartamtu “produk” padha “sah diijini kanggo operate ing negara lan wilayah liyane, perusahaan ora bakal nganggo yen hukum Macau ora ngidini”.

Pak Dadi muji pengatur Macau kanggo hosting seri rapat-rapat karo wakil saka sektor casino kutha mung sawetara dina sawise laporan media.

“Iku langkah banget pas wektune dening DICJ nelpon manungsa waé saka kabeh operator [sing] yen padha arep operate ing Macau … padha kudu tundhuk marang hukum ing Macau,” ngandika. “DICJ digawe iku banget cetha sing padha ora bisa nglanggar hukum, ing Macau basis kanggo nindakake promosi lan https://halloweencostumesmax.com/ layanan internet kanggo kasino liyane.”

Regulator wis nyatakake yen ana – sajrone rapat karo perwakilan operator kasino sawise kasus Suncity Group – ngajak perusahaan supaya “ngawasi kanthi ketat” operasi operator junket sing digarap. DICJ ditambahaké ing wektu ditekan operator casino kudu mesthekake junkets kuwi ora bakal nggunakake operasi casino ing Macau kanggo promosi totoan online utawa telpon, loro kang ilegal ing kutha.

Ing pangandikane ana, Pak Dadi ngandika SJM Holdings saiki mung hubungan bisnis karo Suncity Group ing pihak katelu-ngatur casino – panggonan kuwi uga dikenal ing Macau minangka ‘casino satelit’. Dheweke ora ngenali properti kasebut.