Macau GGR yoy wutah kanggo alon ing Juli: Analysts
toto

Macau GGR yoy wutah kanggo alon ing Juli: Analysts

Two brokerages antisipasi wutah taun-on-taun ing revenue game reged casino Macau kang (GGR) bakal alon mudhun ing Juli dibandhingake karo 5,9-persen tingkat taun-on-taun kacathet ing sasi sadurungé.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd disaranake ing cathetan ana sing Macau kang Juli casino GGR wutah taun-on-taun bisa sawetara antarane 0 persen lan 2 persen. Miturut pamriksa saluran dhewe, broker kasebut uga ngira rata-rata tarif saben dina kira-kira MOP809 yuta (US$100.6 yuta) sajrone 21 dina pisanan Juli.

“Volume VIP kira-kira mudhun ing tengah-tengah digit siji sasi kanthi tingkat ditahan menyang ujung ngisor kisaran normal,” ujare tim Sanford Bernstein. “GGR Massa kira-kira munggah ing tengah siji digit persentase titik saben wulan.”

Casino GGR ing Macau wungu dening 5,9 persen taun-on-taun ing Juni, mung ndhuwur MOP23,81 milyar, miturut data saka pengatur kutha, Gaming pengawasan lan Biro Koordinasi. tally Juni ditandhani sasi sakcara kapindho https://uecostabrava.com/ wutah ing pasar Macau lan kaping telu ing taun iki industri casino kutha kacarita wutah saben wulan ing syarat-syarat GGR.

Tally GGR pasar Macau kanggo separo pisanan 2019 kira-kira MOP149,50 milyar, isih kontraksi taun-taun 0,5 persen.

Brokerage Nomura ngandika ing memo ana iki dikarepake 0 persen kanggo 5 persen taun-on-taun wutah GGR ing Juli ing Macau.

“Nalika titik tengah saka kisaran sing dikira-kira nuduhake deceleration tipis tinimbang nomer 5.9 persen Juni, isih nuduhake udakara 250 basis percepatan tinimbang udakara 0 persen wutah taun-taun,” ujare analis Nomura.

Dheweke nambahake: “Kita ngarepake wutah sing luwih apik kanggo imbangan taun, amarga perbandingan pertumbuhan siji taun luwih gampang ing wulan https://valshawcross.com/ September nganti Nopember.”

Ing cathetan ana, Nomura uga komentar ing kasus nglibatno laporan dening media negara-didhukung Cina kang miturut omongane uwong sing Macau junket investor Suncity Group wis melu ing operasi platform game online kanggo muter njaba Macau. Suncity Group wis publicly rek panyokro bowo game online, nambah sing malah yen tartamtu “produk” padha “sah diijini kanggo operate ing negara lan wilayah liyane, perusahaan ora bakal nganggo yen hukum Macau ora ngidini”.

Tim Nomura nyatakake ing cathetan “pemeriksaan anyar saka konsultan Macau https://digitalrightslac.net/ kita nuduhake tuduhan ‘taruhan proxy’ marang Suncity wis nyebabake owah-owahan pangsa pasar ing antarane junket, lan sawetara operator junket wis mbatalake modal.”