Kumpulake 20,3 yuta pengunjung ing Macau ing 1H 2019
toto

Kumpulake 20,3 yuta pengunjung ing Macau ing 1H 2019

Pengunjung rawuh kanggo Macau gunggungipun meh 20,3 yuta kanggo separo pisanan taun, makili Tambah taun-ing-taun 20,6 persen, miturut data resmi paling https://sifangartmuseum.org/ anyar. Jumlah pengunjung ing dina sing padha – sing kira-kira setengah saka tekane – uga ngalami kenaikan persentase kaping pindho ing periode kasebut.

Data diterbitake ana dening Statistik kutha lan Service Sensus, dituduhake Macau nampa ongko meh 10,8 yuta trippers dina kanggo separo pisanan taun iki, tally sing wis tambah dening 34,2 persen taun-on-taun. Jumlah pengunjung sewengi mundhak 8.2 persen saben taun dadi meh 9.5 yuta sajrone periode kasebut.

data kedatangan turis Biro statistik kanggo separo pisanan taun iki nuduhake dawa rata-rata Tetep saka pengunjung kanggo Macau rada shortened diadili taun: dening 0,1 dina kanggo 1,1 dina. Durasi kunjungan kanggo wong sing turu lan pengunjung sing padha dina yaiku 2,2 dina lan 0,2 dina.

Kanggo nem sasi kapisan taun iki, daratan China tetep dadi sumber paling gedhe https://atlashotelbudapest.com/ saka pengunjung mlebu, nyedhiyakake 14,3 yuta, nambah saben taun kanthi 22,3 persen. Kira-kira 48 persen pengunjung Cina daratan, utawa mung luwih saka 6,8 yuta peserta, lelungan menyang Macau liwat skema kunjungan individu (IVS).

Ing wulan Juni wae, Macau nampa total meh 3,1 yuta pengunjung, munggah 18,9 persen saben taun.

Jumlah pengunjung Juni saka daratan China mundhak 19,9 persen taun-taun nganti meh 2,1 yuta, karo sing lelungan miturut ijin IVS – gunggunge 931,260 – kenaikan taun-taun 14,9 persen. Pengunjung sing teka saka daratan utamane saka Guangdong (luwih saka 924.400) lan provinsi Hunan (luwih saka 96.300).

Jumlah turis ing wulan Juni saka Korea Selatan (60,753), Hong Kong (623,114) lan Taiwan (94,078) mundhak 5,1 persen, 24,3 persen lan 1,3 persen saben taun.

Ing wulan Juni, volume pengunjung mlebu Macau sing teka liwat nyebrang darat – kalebu Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macao – tansaya 51,5 persen saben taun https://jamesamoorebooks.com/ dadi luwih saka 2,2 yuta, ngluwihi jumlah sing teka ing wilayah kasebut. kutha liwat udhara utawa segara. Jumlah pengunjung sing teka ing Macau liwat feri ing sasi kasebut mudhun meh 36,2 persen dadi 545,063, data resmi nuduhake.