Ho Iat Seng kanggo mbukak unopposed kanggo Macau proyek ndhuwur
toto

Ho Iat Seng kanggo mbukak unopposed kanggo Macau proyek ndhuwur

Ho Iat Seng, nganti bubar presiden Majelis Legislatif Macau, bakal mbukak https://thecurtiscasa.com/ unopposed kanggo peran pangareping eksekutif, proyek ndhuwur kutha. Dheweke nampa total 378 nominasi sing dijupuk saka wong-wong sing dadi anggota Komite Pemilihan Kepala Eksekutif, saengga ora ana wong liya sing entuk dhukungan sing dibutuhake kanggo maju. Pak Ho (gambar) ngirim formulir nominasi pencalonan […]